Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БДЖ: Въвеждат се временни промени в маршрута на бърз влак до Бургас

БДЖ: Въвеждат се временни промени в маршрута на бърз влак до Бургас

Ремонтни дейности по железния път в района на гара Чинтулово са причина на 23-ти, 25-ти и 26-ти ноември да бъдат въведени временни промени в маршрута на бързия влак № 3621 от София за Бургас (през Пловдив и Карлово), който заминава в 07:20 ч.

Ремонтни дейности по железния път в района на гара Чинтулово са причина на 23-ти, 25-ти и 26-ти ноември да бъдат въведени временни промени  в маршрута на бързия влак № 3621 от София за Бургас (през Пловдив и Карлово), който заминава в 07:20 ч. Този влак ще пътува по обичайното си разписание до гара Тулово, след което ще преминава по променен маршрут през Стара Загора и Ямбол, вместо както по досегашния си график през Сливен. След гара Зимница влакът ще продължава да пътува по редовното си трасе, но с променено разписание поради по-дългия си маршрут на движение и ще пристига в Бургас с 56 минути по-късно от обичайния си график, т.е. в 15:50 ч.  

За да осигурят транспортно обслужване на своите клиенти, които ползват бързия влак от гарите разположени в участъка Тулово – Твърдица – Сливен – Зимница, от БДЖ ще пуснат два допълнителни влака. Това са бързия влак № 3691 от Тулово за Твърдица, който ще заминава в 12:10 ч. и ще пристига в 12:36 ч., както и крайградския  пътнически влак № 30291 от Сливен за Зимница. Този влак ще тръгва от Сливен в 14:05 ч. и ще пристига в Зимница в 14:22 ч., където ще осъществява връзка с движещия се по изменен маршрут бърз влак № 3621 от София за Бургас. За превоза на пътниците между Твърдица и Сливен ще бъдe осигурен автобус.  

За подробна информация клиентите на „Български държавни железници” ЕАД могат да се обръщат към гишетата "Информация" и билетните каси в съответните железопътни гари.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега