Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Безплатна "Синя зона" в Бургас в празничните дни

Безплатна "Синя зона" в Бургас в празничните дни

По време на почивните празнични дни за Великден и Гергьовден бургазлии ще ползват Синя зона безплатно. Това съобщи пред радио "Фокус" Андрей Рунчев, управител на общинско предприятие "Транспорт".

По време на почивните празнични дни за Великден и Гергьовден бургазлии ще ползват Синя зона безплатно. Това съобщи пред радио "Фокус" Андрей Рунчев, управител на общинско предприятие "Транспорт".

"Автомобилите за репатриране ще почиват само на 4-ти, 5-ти и 6-ти май, като и тогава ще има дежурен "паяк", който да премества при необходимост автомобили, които са запушили частни гаражи ли пречат на дейността на пътноподдържащите фирми", посочи Рунчев.

В останалите дни, репатриращите автомобили ще работят нормално, така че гражданите трябва да са внимателни къде паркират колите си.

Три са общинските "паяци" в Бургас. Единият от тях е специализиран за вдигане на по-тежки автомобили. Друг може да влиза в по-тесни улици и е снабден с колесар, така че може да премества и малки бусове. На въпрос дали бургазлии стават по-стриктни и ползват по-активно синята зона, Рунчев каза, че има положителна тенденция.

"Наблюдава се положителен ефект при паркирането. Там, където паркирането е регулирано, почти няма никакви проблеми", посочи той. В момента на няколко места в Бургас се извършва обновяване на маркировката на платеното паркиране в "Синя зона". Това се прави поетапно, като в момента обновителни дейности се извършват по ул. "Демокрация", ул. "Левски" и ул. "Фердинандова".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега