Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Безплатни гинекологични прегледи през октомври в клиника „New Life” - Бургас

Безплатни гинекологични прегледи през октомври в клиника „New Life” - Бургас

Медицинският център в град Бургас отваря преди 3 години на ул.“Транспортна“ /Зад Мол Плаза/, като оттогава до днес успешно помага на двойки с репродуктивни проблеми и предлага пълен кръг от услуги в областта на общата и естетична гинекология.

В клиника „New Life“ Бургас ще се проведат две кампании, част от регулярни инициативи, чиято цел е профилактика и превенция на интимното и репродуктивното здраве. 

Първата кампания е с безплатни гинекологични прегледи до края месец октомври. Тя е насочена към дамите с поликистозни яйчници и нередовен цикъл, на възраст от 25 до 45 години.Прегледите ще се извършват от д-р Дарина Давидова и ще включват безплатна консултация и ехография.

Желаещите могат да запазят час за преглед и консултация на тел. 056 555 599, 0879 084 777. 

Освен тази инициатива, през октомври, двойките с репродуктивни проблеми, както и бременните жени, ще могат да си запишат час за преглед при д-р Добринка Петрова, водещ специалист по репродуктивна медицина и медицинския управител на клиника “New Life”.Тя ще преглежда с платен прием в Бургас на 14 октомври, като часовете са ограничени!

Клиника „New Life“ е с богата история в областта на гинекологията. За годините, в които съществува всекидневно доказва своите утвърдени позиции в областта на гинекологията и репродуктивната медицина. Медицинският център в град Бургас отваря преди 3 години на ул.“Транспортна“ /Зад Мол Плаза/, като оттогава до днес успешно помага на двойки с репродуктивни проблеми и предлага пълен кръг от услуги в областта на общата и естетична гинекология. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега