Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Библиотеката с интересни събития през следващите дни

Библиотеката с интересни събития през следващите дни

И през следващите дни Регионална библиотека „Пейо К. Яворов“ ще предложи на бургазлии и гости на града интересни и вълнуващи събития.

И през следващите дни Регионална библиотека „Пейо К. Яворов“ ще предложи на бургазлии и гости на града интересни и вълнуващи събития.Ето какво можете да посетите: 

На 07.04.2024 от 10:30 часа

Създаване на "Клуб за интерактивно четене" в Библиотеката.Първата сбирка на клуба ще се проведе на 07 април 2024 г. с гост и патрон на клуба Любомир Николов - Колин Уолъмбъри. Ще има интересни игри за малките читатели и още много други забавления. Всеки член на клуба за Интерактивно четене към Регионална библиотека "Пейо Яворов" ще бъде произведен в "Рицар на Интерактивната Литература" и ще получи своя читателски дневник. 

На 14 април, 18:00 часа

Лекция-презентация с д-р Асен Бонджев на тема: „Траките: произход, вяра и културно наследство“„Стара Европа". Така археолозите наричат Балканите отпреди 7000 г. По земите ни се намират първият градски център с каменни стени в Европа и първото обработено злато в света. Какво показват ДНК данните за произхода на траките?Какво е влиянието на Орфей и учението за безсмъртието на душата? Какво ни завещаха траките?На тези и още въпроси ще бъдат дадени отговори на 14 април. 

На 18.04 0т 17.30 часа

Епизод Бургас: Българският интерес в ЕС – кой го формулира и как се защитава?„Тръгнахме на роуд шоу с подкаст „Европеец", гостуваме в четири града и говорим за българското политическо представителство в Европа. Втората спирка е Бургас". Ще присъстват български евродепутати и местни публични личности, Андреа Банда Банда – ТВ водещ и ютубър. Водещите на подкаста са Борислав Орлинов и Михаил Петров от "Булевард България". 

На 21 април от 18.30 часа

Представяне на книгата "Дестинация Щастие" от нейния автор Даниела Георгиева„...Тази книга не е обикновен пътеводител, нито описание на организирани посещения, а разкази от първо лице за моите спонтанни приключенски пътувания към сакрални места в България и трансформиращи преживявания. Тези свещени места завещани ни от предците са различни - светилища, манастири, водопади, долмени, текета, пещери. Защо сложих това заглавие ли? Защото щастието няма място, където живее и в различните периоди от живота ни се казва по различен начин. То е в пътя към него, но това го разбираме впоследствие...", споделя Даниела Георгиева.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега