Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бирмингам и Уест Хем искат Гара под наем

Бирмингам и Уест Хем искат Гара под наем

Представителите на английската Висша лига Бирмингам и Уест Хем се включиха в битката за Гарра Дембеле, пише „Меридиан Мач", позовавайки се на отлично осведомени източници на „Герена" които твърдят, че двата клуба искат нападателя под наем до края на сезона.

Представителите на английската Висша лига Бирмингам и Уест Хем се включиха в битката за Гарра Дембеле, пише „Меридиан Мач", позовавайки се на отлично осведомени източници на „Герена" които твърдят, че двата клуба искат нападателя под наем до края на сезона. Офертите, които вече са пристигнала в офиса на Левски, са придружени с фиксирана цена за евентуално закупуване в края на сезона. Става дума за суми, близки до 2 000 000 евро. Според запознати ръководството на „сините" не е много съгласно с подобен вариант.

На „Герена" са твърдо решени, ако се разделят с головата си машина, то това да стане с продажба, а не с отдаване под наем.Към днешна дата италианският Киево продължава да е най-близо до Гарра Дембеле. Както „Меридиан Мач" съобщи, „летящите магарета" дават 1 200 000 евро за 50 процента от правата на нападателя. „Сините" нямат особено желание на подобна сделка и в момента текат преговори за пълната продажба на Гарра в Киево срещу 2 500 000 евро.

Източник: novsport.com

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега