Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бивши съпрузи в лют скандал пред "Кауфланд" в "Меден рудник"

Бивши съпрузи в лют скандал пред "Кауфланд" в "Меден рудник"

Вчера около 18.30 ч. в Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за възникнал скандал на паркинга на магазин «Кауфланд» в бургаския комплекс «Меден Рудник».

Вчера около 18.30 ч. в Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за възникнал скандал на паркинга на магазин «Кауфланд» в бургаския комплекс «Меден Рудник».

Установено е, че спречкването възникнало между съпрузите П.Р., 39-годишен от Средец и Д.Р., 34-годишна от Бургас /работеща в магазина/, които били разделени и не живеели заедно. Според думите на Д.Р., съпругът ѝ дошъл в магазина във видимо нетрезво състояние под предлог, че трябва да му даде пари за отглеждането на дъщеря им. Жената отказала и позвънила по мобилния си телефон на настоящия си приятел, с който поискал да говори съпругът ѝ.

При разговора П.Р. започнал да обижда и заплашва събеседника си, като хвърлил апарата на земята и нанесъл два удар на Д.Р. Пострадалата започнала да крещи за помощ, като се намесили служители от охраната на магазина, както и случайно присъстващи граждани. П.Р. се оттеглил към автомобила си «Пежо 406», с бургаска регистрация, при което към него се насочили охранител от магазина и очевидец на инцидента, който го помолили да слезе от автомобила.

П.Р. отказал, като заявил, че е военен, демонстративно показвайки че в дясната се ръка държи пистолет. След това потеглил с автомобила си и е установен допълнително от полицейските служители. Работата по случая продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега