Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бизнес академията за жени предприемачи на Иванка Тръмп търси амбициозни дами от Бургас

Бизнес академията за жени предприемачи на Иванка Тръмп търси амбициозни дами от Бургас

Програмата е инициирана от дъщерята на бизнесмена и президент на САЩ Доналд Тръмп - Иванка Тръмп.

Бургас е избран за домакин на пилотната за страната Американска бизнес академия за дами (АБАД). Тя е част от новата глобална програма AWE (Академия за жени предприемачи), инициирана от дъщерята на бизнесмена и президент на САЩ Доналд Тръмп - Иванка Тръмп.

В България програмата ще бъде осъществена със съдействието на Посолството на САЩ и Университет "Проф. д-р Асен Златаров". Академията използва програма за онлайн обучение по предприемачество, разработена в сътрудничество между школата по мениджмънт на Аризонския университет и световни компании. Самото обучение е безплатно, а отличничките на курса ще получат начален капитал за собствен бизнес или за развитие на вече съществуващ.

Курсистите ще бъдат ангажирани в месеците от септември 2020 г. до януари 2021, когато ще се дипломира първият български випуск. Обучението ще бъде през уикендите. Чрез тази програма жените имат възможност да бъдат обучени да създават успешно свои бизнес планове, да разбират как се привлича капитал и да се свързват с мрежа от успешни бизнес хора. Част от програмата ще бъдат и срещи с доказани мениджъри в международни и български компании.

За да участват в Академията, дамите трябва да бъдат пълнолетни и да са завършили средното си образование. Те трябва да имат основни компютърни познания и да владеят английски език. Срокът за кандидатстване е 31 юли.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега