Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благотворителен бал в Бургас събра над 6000 лв. за детски реанимобил

Благотворителен бал в Бургас събра над 6000 лв. за детски реанимобил

Благородната инициатива на младите съветници получи силната подкрепа на бургазлии и гости на града.

Над 6300 лв. събраха благотворително само за няколко часа общинските съветници от НФСБ Боян Дяков и Валери Ангелов, за да подпомогнат децата на Бургас. 

Благородната инициатива на младите съветници получи силната подкрепа на бургазлии и гости на града. Събраните по време на благотворителния бал средства са за подпомагане закупуването на реанимобил за бебета и малки деца за нуждите на неонатологичното отделение на УМБАЛ – Бургас. Това е поредна инициатива на НФСБ в навечерието на деня на детето в името на тази кауза. Преди две години от патриотичната формация организираха благотворителен турнир по футбол. 

В рамките на организирания благотворителен бал сега се проведе търг на картини на бургаски художници и на предмети на приложното изкуство, изработени от отговорния редактор на сайта „Десант“ Диана Славчева. 

Каузата на общинските съветници Боян Дяков и Валери Ангелов подкрепи и лидерът на НФСБ Валери Симеонов, който предложи най-висока сума за картина на именития маестро Йордан Ангелов. 

В подкрепа на децата на Бургас застанаха също деца и млади хора – участие взеха фолклорен ансамбъл към ОУ „Добри Чинтулов“, народната певица Милка Андреева, Таня Иванова и Гергана Великова. В залата дефилираха и манекени с тоалети на моден бутик с акценти от български шевици, които се продаваха благотворително в подкрепа на каузата „Заедно за децата на Бургас“.

Директорът на УМБАЛ-Бургас д-р Бойко Миразчийски и началникът на отделението по неонатология д-р Стиляна Томова благодариха за съпричастността и подкрепата на общинските съветници, на екипа на народния представител в 44 НС Христиан Митев и Марияна Лефтерова, организирали събитието, и на всички бургазлии и гости, подкрепили каузата.

 „Благотворителният бал се проведе в навечерието на Деня на детето 1 юни. Реанимобилът, който ще бъде закупен, ще спасява човешки животи. А какъв по-истински подарък от дарен живот!“, завърши събитието водещата на благотворителната проява.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега