Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благотворителен Коледен Бал "Всички сме едно семейство" ще се проведе днес в Бургас

Благотворителен Коледен Бал "Всички сме едно семейство" ще се проведе днес в Бургас

През 2017 година събраните средства ще бъдат предоставени на БЧК – Бургас за оборудване на кабинети по Първа долекарска помощ.

За седма поредна година Национално сдружение “Младежки глас” организира Благотворителен коледен бал “Всички сме едно семейство”. Събитието се осъществява под патронажа на Областния управител на Бургас и ще се състои днес, 25-и ноември, от 20 часа, в хотел “Мираж”.

През 2017 година събраните средства от коледния бал ще бъдат предоставени на  Български  Червен Кръст – Бургас за оборудване на кабинети по Първа долекарска помощ в 5 училища от област Бургас. Набраните средства са с образователна цел за създаване на устойчиви знания и навици за оказване на първа помощ на ученици.

Тази година ще се направят образователни кабинети в СУ „Никола Вапцаров“ в гр. Царево, СУ “Св.Св. Кирил и Методи в гр. Карнобат, СУ “Христо Ботев“ в гр. Айтос, ОУ “Елин Пелин“ и ОУ “П.Р.Славейков“ в гр. Бургас.

Идеята за Благотворителния коледен бал „Всички сме едно семейство“ се заражда през 2011-а година. Под патронажа на  г-н Константин  Гребенаров  - областен управител на Област Бургас, каузата на младите хора прави своя първи успешен старт. През 2013-а година патронажа пое Павел Маринов, а след това и настоящият областен управител - Вълчо Чолаков.

Миналата година благотворителният бал събра над 5 100 лева, които бяха предоставени на Българския Червен Кръст – Бургас за оборудване на кабинети по Първа долекарска помощ в 4 бургаски училища.

И тази година инициативата се осъществява с медийната подкрепа на Информационен сайт “PoligrafF.net”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега