Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благотворителен концерт тази вечер в помощ на лъчезарната Райна

Благотворителен концерт тази вечер в помощ на лъчезарната Райна

Благотворителен концерт за набиране на средства ще се състои днес на открита сцена “Охлюва” в Бургас.

Благотворителен концерт за набиране на средства ще се състои днес на открита сцена “Охлюва” в Бургас. Събитието е с  начален час 18:30часа. Нужда от помощ има 26-годишната Райна Кирова с поставена тежка диагноза рак на дебелото черво.    

За спасяването на Райна са необходими 10 хиляди лева. Преди месеци Райна губи майка си от същото заболяване поради липса на средства. Да присъствате на концерта ви канят участниците в него, а това са рок групите “Rock up”, “Black romance”, “Nightbirds”, “Шантаж”, “Супер Нова” и изпълнителите Кристина Събева, Яна Василева, Дамян Дянков и “Дует Бургас”.

Всички можем да помогнем на младата бургазлийка като я подкрепим в борбата с коварната болест. Ангели, преди време помогнахме на Ади, нека помогнем и на Райна.

Банковата сметка, в която се набират средства за лечението на Райна, е в Пощенска банка, клон Бургас: BG58BPBI79371018214301.

Може да помогнете на Райна и като дарите средства в дарителските кутии разположени в Бургас. Ето къде може да ги откриете:

* квартал Сарафово - ЦДГ “Ален Маг”; храм “Св. Николай Чудотворец”; магазин “Шери”; магазин “Калина-център”; кафе “Валенсиана”; фр.салон “Далекса”; магазин за сувенири и сладолед - център Сарафово; ресторант “Белият делфин”; павильон за вестници и цигари до централната спирка в квартала (Джейка).

* Бургас - една дарителска кутия, намираща се в магазин “А&Т” - к-с “Лазур” ул. Копривщица 21 и още две в закусвални “Симит сарай” на следните адреси: ул. Иларион Макариополски 17 (в непосредствена близост до Търговската гимназия), както и на ул. Фотинов 32 в периметъра около I-во РПУ-Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега