Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Българин ще участва на два от най-престижните младежки турнири в света

Българин ще участва на два от най-престижните младежки турнири в света

Националът на България Адрияно Дженев беше избран да бъде част от отборите на ITF

Националът на България Адрияно Дженев беше избран да бъде част от отборите на ITF. Това е поредното голямо признание за младите български таланти и работата с подрастващите на Българската федерация по тенис. Това е и изключителна възможност за младите тенисисти да пътуват до висококачествени младежки турнири, под ръководството на официален треньор на ITF. Всички разходи ще бъдат покрити от Фонда за развитие Grant Slam.

Дженев вече е на подготвителен лагер в Мексико, а през следващата седмица ще участва на турнира от най-високата категория за юноши и девойки (JA) в Мерида (Мексико). След това Адрияно ще вземе участие в турнира "Еди Хер" в САЩ. Това международно състезание е сред най-силните в света за възрастовите групи от 12 до 18 годишна възраст. През декември Дженев ще вземе участие и на неофициалното световно първенство по тенис за юноши и девойки "Ориндж Боул".

Българинът има спечелени четири титли на сингъл от турнири на ITF за юноши. През тази година той триумфира на турнира от втора категория в Нови Сад (Сърбия). Също така Адрияно има две титли на двойки от ITF за юноши. Той стана шампион на двойки и втори на сингъл на турнира от втора категория на ITF в Хасково.Дженев беше част от разширения състав на нац. тим на България за Купа "Дейвис" при победата над Южна Африка.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега