Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Българин взриви бар в Испания, отмъщавал на друг нашенец

Българин взриви бар в Испания, отмъщавал на друг нашенец

Българин взриви бар в Испания, за да отмъсти на наелия заведението наш сънародник, съобщи в. "Ел Аделантадо де Сеговия", цитиран от в. "24 часа".

Българин взриви бар в Испания, за да отмъсти на наелия заведението наш сънародник, съобщи в. "Ел Аделантадо де Сеговия", цитиран от в. "24 часа". В резултат извършителят на деянието, назован с инициалите Й. С. Д., е с тежка черепна травма и мозъчен кръвоизлив. Той е в болница в критично състояние.

Всъщност българинът искал само да запали бар "Касино" в квартал "Мигеланес" на Сеговия. Заедно с поне един съучастник Й. С. Д. се промъкнал през прозореца на заведението, намиращо се на втория етаж на къща. Нападателите залели бара с бензин. Единият излязъл навън. Вместо да изчака вдигането на бензиновите пари, нашенецът драснал клечката. В резултат барът се взривил. Експлозията била толкова мощна, че сринала цяла стена от втория етаж на къщата.

Изпотрошени били прозорците на съседните къщи. "Помислихме, че има атентат като в САЩ", споделила пред "Ел Аделантадо де Сеговия" жителка на "Мигеланес". Преди седмица бар "Касино" бил нает от българския имигрант Борислав Руменов, живеещ в Мигеланес.

Пред властите той заявил, че изобщо не познава пишман подпалвача. Полицията обаче подозира, че причината за атентата е вендета, породена от спорове между наши имигранти в района. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега