Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

България на гражданите: ГЕРБ оставят държавата в състояние на фалит

България на гражданите: ГЕРБ оставят държавата в състояние на фалит

ГЕРБ оставят държавата в състояние на фалит. Това обявиха по време на пресконференция oт бургаската структура на Движение „България на гражданите”.

ГЕРБ оставят държавата в състояние на фалит. Това обявиха по време на  пресконференция oт бургаската структура на Движение „България на гражданите”. „Резултатът от четиригодишното управление на ГЕРБ са 400 000 безработни, над 100 000 затворени предприятия, стотици хиляди работещи бедни… Политиката им доведе всяко второ българско домакинство до ръба на оцеляването”, коментира Роман Маевски.

По думите му през целия мандат правителството е водило политика на целенасочена подкрепа на монополите и потъпкване на правата на гражданите, което от своя страна е довело до задълбочаване на икономическата криза.  

От бургаската структура на „България на гражданите” поискаха президентът да поеме отговорност за провеждането на честни избори. Очакванията им от държавния глава са да проведе консултации и да назначи служебно правителство, състоящо се от непартийни лица с високо обществено доверие.          

По повод протестите, предизвикани от високите цени на електричеството и лошото управление, от Движението са категорични, че подкрепят гражданите излезли да изразят позицията си, но не и политическите фигури, опитали да „яхнат” протестите.   На въпрос дали не са притеснени от факта, че името на лидера им стои в много от протестните лозунги, заедно с Доган, Станишев и други имена,  натоварени с много голям негативизъм, областният координатор Пламен Янев коментира, че е нормално, при все че вече тече предизборна кампания.  

„Това, което искам да кажа е, че ние вече сме в предизборна кампания и много ясно се виждат кои лозунги от коя страна са. Това, което говори премиерът по телевизията и плаши с тройна коалиция, по някакъв начин се отразява в протестите, но ние не се притесняваме защото г-жа Кунева е най-доказаният професионалист от всички, които в момента заемат ръководни постове в държавата", допълни Янев.

От бургаската структура на "България на гражданите", заявиха още намерението си за промяна на конституцията и главно за начина на провеждане на избори. По думите на Маевски е редно когато някой избира даден депутат да може да го отзове, ако конкретния народен представител не си върши съвестно работата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега