Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Български лични документи вече ще се правят по немски модел

Български лични документи вече ще се правят по немски модел

От страна на МВР е направена необходимата организация и всички екипи са запознати със задълженията и отговорностите си при изпълнение на дейностите.

Започва изграждането на нова система за документи за самоличност у нас. Това става след като МВР подписа договор за обществена поръчка с германски консорциум, съобщават от институцията. Подписи върху документа положиха заместник министър-председателят по обществения ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев и представители на изпълнителя – германски консорциум.

„Разчитаме, че ще бъдат приложени най-добрите практики и иновации в концепцията, която трябва да бъде подготвена от изпълнителя в рамките на 30 дни от подписването. От страна на МВР е направена необходимата организация и всички екипи са запознати със задълженията и отговорностите си при изпълнение на дейностите“, заяви заместник-министър Моника Димитрова-Бийчър по време на среща с представители на фирмата - изпълнител. Тя подчерта, че дългосрочният проект е най-големият и съществен към момента и представлява огромна стъпка напред за България.

Директорът на дирекция „Български документи за самоличност“ Светлана Ценева изрази увереност, че в резултат от партньорството страната ни ще има документи на световно ниво.От германския консорциум заявиха готовност да осигурят на страната ни следващо поколение документи за самоличност. За изпълнение на проекта са подготвени екипи както в Германия, така и в България. Те ще работят в тясно взаимодействие с екипите на министерството.Двете страни подчертаха значението на успешното сътрудничество в следващите години с оглед отговорността, която носят за професионално и прецизно осъществяване на проекта.

На срещата с фирмата - изпълнител присъстваха още директорите на дирекциите  „Комуникационни и информационни системи“ и „Управление на собствеността и социални дейности“ –Снежана Малинчева и Розалия Иванова.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега