Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Българските фирми с пълен достъп до проектите в Катар

Българските фирми с пълен достъп до проектите в Катар

Българските фирми ще получат пълен достъп до информация за всички проекти в Катар, както и до условията и изискванията за бизнес в страната.

Българските фирми ще получат пълен достъп до информация за всички проекти в Катар, както и до условията и изискванията за бизнес в страната. Такова уверение получи регионалният министър Лиляна Павлова на среща с катарския министър на общините и планирането шейх Абдул Рахман ал-Тани.

Предстоящите проекти за изграждане в Катар и възможностите за участие на българския бизнес са сред основните цели на посещението на министъра на регионалното развитие и благоустройството в Доха, съобщиха от пресцентъра на МРРБ.

На срещата в катасркото Министерство на общините бяха представени катарският национален план за развитие до 2032 г. и петгодишната националната стратегия за развитие. Представители на държавната благоустройствена компания „Ашгал” показаха проектите с пътната, водната и пречиствателната инфраструктура, които трябва да бъдат изградени в краткосрочен план.

Пред българската делегация беше представена и процедурата за селекция на международни партньори. Министър Лиляна Павлова беше запозната и с концепцията за цялостно развитие на Доха. По-късно министър Павлова и българската бизнес-делегация се срещнаха с представители на държавната компания „Катари диар”, специализирана в областта на недвижимите имоти.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега