Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Близо 15 кг амфетамини спрени на Малко Търново

Задържани са и 30000 капсули за отслабване
Близо 15 кг амфетамини спрени на Малко Търново

11 пакета съдържащи 14 695 грама хапчета с амфетамини заловиха митническите инспектори на Митнически пункт Малко Търново в тайници на лек автомобил марка „Рено” с холандска регистрация.

11 пакета съдържащи 14 695 грама хапчета с амфетамини заловиха митническите инспектори на Митнически пункт Малко Търново в тайници на лек автомобил марка „Рено” с холандска регистрация.

Автомобилът е пресичал граничния митнически пункт в посока към Турция на 10 март 2012 г. Шофьорът е чуждестранен гражданин с двойно турско и холандско гражданство. Колата е селектирана за щателна митническа проверка по метода за „анализ на риска”.

При проверката са иззети 11 увити в тиксо пакета с хапчета, които са били укрити в тайници под резервната гума и под предната дясна седалка на автомобила. При извършения полеви наркотест, хапчетата са реагирали на амфетамини.

Образувано е досъдебно производство по чл. 242, ал.2 от Наказатения кодекс и по случая работи разследващ митнически инспектор. Шофьорът на автомобила с инициали S.B. е задържан за 72 часа с прокурорско постановление.

Също през почивните дни на МТ Малко Търново са иззети при друг пресечен опит за контрабанден внос от Турция 30 000 капсули, съдържащи растителни вещества за отслабване. Контрабандните хапчета с лого „FX 15” са открити в двоен под на лек автомобил марка „Фиат” с българска регистрация.

Пътуващият в автомобила 46-годишен български гражданин с инициали К.Ж. от обл. Хасково е признал, че е закупил хапчетата от Истанбул, за да ги продаде в България на по-висока цена. По случая е образувано досъдебно производство, което се провежда от разследващ митнически инспектор.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега