Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Близо 2 милиона лева кредитен лимит за Хлебозавода

Близо 2 милиона лева кредитен лимит за Хлебозавода

С решение на Общинския съвет фирма "Хляб и хлебни изделия" ще получи кредитен лимит до 1 650 000 лв. Парите са за изграждане на кетъринг за Домашен социален патронаж и Детска млечна кухня.

С решение на Общинския съвет фирма "Хляб и хлебни изделия" ще получи кредитен лимит до 1 650 000 лв. Парите са за изграждане на кетъринг за Домашен социален патронаж и Детска млечна кухня. След рекордно дълги обсъждания съветниците подкрепиха предложението. Докладната записка беше приета с 27 гласа за, 3 против и 7 въздържали се. Така капацитетът на тези социални звена ще се повиши.

Според новия проект в сградата, с разгърната застроена площ от 1 500 кв.м., ще се обособят магазин с площ от 150 кв.м. за бързо хранене и продажба на готова храна, помещения с обща площ от 550 кв.м. за приготвяне на храна за Детска млечна кухня и кухня с площ от 800 кв.м. за приготвяне на готова храна и сладкарски изделия.

До реалното стартиране на проекта за изграждането на кухнята ще се премине през конкурс за обществена поръчка за фирма изпълнител и едва тогава ще се изтегли кредита. Чрез тези средства от общинския хлебозавод се надяват да увеличат своята конкурентноспособност и да заемат още една пазарна ниша - коментира управителят на предприятието Димитър Георгиев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега