Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бобо и Печенката раздават награди на бургаски ученици

Бобо и Печенката раздават награди на бургаски ученици

Гласовете на „България си ти!“ - Бобо, Сантра, Печенката, Васил Петров, заедно с треньора на Националния отбор по борба – Армен Назарян и доайенът на родната журналистика Петко Бочаров ще наградят победителите в Националната образователна инициатива „Цветна олимпиада“ в Област Бургас. Церемонията ще започне в 17 ч. днес в залата на Държавна опера Бургас. Входът е свободен.

Гласовете на „Българияси ти!“ - Бобо, Сантра, Печенката, Васил Петров, заедно с треньора наНационалния отбор по борба – Армен Назарян и доайенът на родната журналистикаПетко Бочаров ще наградят победителите в Националната образователна инициатива„Цветна олимпиада“ в Област Бургас. Церемонията ще започне в 17 ч. днес взалата на Държавна опера Бургас. Входът е свободен.

„Цветната олимпиада“ се проведе в дните между 17 и 21 март и в нея участваха13 училища от общините Бургас,Айтос, Руен и Поморие. Идеята на инициативата е да мотивира учениците вгимназиален курс да усвоят нови знания, чрез съревнование по български,английски и немски езици, математика и информационни технологии.

След успешнотопровеждане на олимпиадата, комисия определя областните победители, които биваттържествено наградени.Досега„Цветната олимпиада“ е провеждана в над 10 региона в България. А в края научебната 2013/2014 г. всички победители на регионално ниво ще се състезаватпомежду си в национален кръг посредством интернет.

Чрез проявата,Сдружение „България си ти!“ се стреми да допринесе за възобновяване на връзката„дете-учител-родител“; да даде поле на изява за  артистичните деца; данасърчи сътрудничеството в областта на образованието на локално, регионално инационално ниво като провокира диалог между държавата, обществото,НПО-та,  училищната общност и семейството.

Проявата се осъществява сподкрепата на Община Бургас и РИО – Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега