Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бойчев: Ремонт за близо 1,6 млн. лева се извършват на пътя Царево-Малко Търново

Бойчев: Ремонт за близо 1,6 млн. лева се извършват на пътя Царево-Малко Търново

Изявлението е в отговор на отправените коментари от страна на колегите му от опозицията преди дни.

Ремонтни дейности за близо 1 600 000 лева се извършват на пътя Царево-Малко Търново. Това заявиха народните представители от ГЕРБ-Бургас по повод извършващия се в момента ремонт на важния пътен участък. Изявлението на депутата Димитър Бойчев бе в отговор на отправените коментари от страна на колегите му от опозицията преди дни.

"В пъти е занижена сумата за основни ремонтни дейности на пътя Царево-Малко Търново, посочена от БСП. Близо 1,6 млн. лв. е проектът за рехабилитацията, която вече е стартирала, а не 50 000, както се твърди", заяви твърдо Бойчев.

Бургаските депутати припомниха, че от АПИ е бил извършен ремонт през пролеттатази година отново на участък от пътя Царево-Малко Търново, който е били сналежаща нужда - на стойност 600 000 лв. Агенция „Пътна инфраструктура“ обяви през ноември обществена поръчка заизработването на техническите проекти за основния ремонт на пътя Царево – МалкоТърново.

Дължината на участъка, за който е необходим технически проект е 59 км, от 58-ми до 117 – ти километър. Прогнозната стойностна проекта е 710 000 лв. без ДДС. Той е за цялостна рехабилитация, за която щебъдат инвестирани над 20 млн. лв. на следващ етап.

Депутатите от ГЕРБ-Бургас са провели редица срещи през изминалитемесеци с ръководството на АПИ и МРРБ. Преди две седмици бе отправен и въпроскъм министър Аврамова от трибуната на Народното събрание. От отговора наресорния министър тогава бе потвърдено, че до дни предстои рехабилитация напътя Царево-Малко Търново, включен в списъка за неотложни ремонти.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега