Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бойко Борисов: Аз бях против да се иска вот на недоверие

Бойко Борисов: Аз бях против да се иска вот на недоверие

"Ако ГЕРБ беше в управлението нямаше да им позволя да вдигнат цената на тока", заяви лидерът на ГЕРБ.

"Аз бях против да се иска вот на недоверие. Не че не го заслужават. Не че не трябва да си отиват веднага. Кражбите и корупцията в момента са в небивали размери.", Това заяви лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов. 

"Няма как ние да преработваме руски нефт. На бензиностанциите да купувате гориво по 3,70 лв. Да се реализират 300 млн. лв. печалба на месец плюс 100 млн. лв. от посредниците за газ, а в същото време да обвиняваш другите.", каза още Борисов.

"Ние не искаме да плащаме гориво с над лев кражба. Не искаме да плащаме четири пъти по-скъп газ. Те не отговарят на въпросите какво ще стане след лятото? Не отговарят на нито един въпрос. Сложили си една маска "Борци срещу корупцията" и това е.", заяви лидерът на ГЕРБ. 

"Ако беше ГЕРБ в управлението нямаше да им позволя да вдигнат цената на тока. Защото въглищата, миньорите, и централите са български. Ние не внасяме ток, ние изнасяме. Значи печелиме. И когато казват, че износът е рекорден, ами тоя износ на ток, горива, жито, зърно, слънчоглед... От там идва. В същото време 4% ръст на икономиката. Да де, но Португалия, другите държави са по 8-11% ръст.", категоричен беше Борисов. 

Той коментира и разширяването на ЕС. "Убедени сме, че това трябва да се случи. И Украйна, и Молдова, и Грузия. Подписахме Договор за добросъседство, който аплодираха от цял свят. За съжаление, вместо това да се надгради, ние отново се впуснахме да си литкаме със самолетчета, да говориме за някакви въздушни линии, които се знаеше, че няма да стане и, че е глупост. И вместо да хванат бика за рогата и да решат спорните въпроси и сега в сряда да аплодираме разширяването, г-н Петков подведе нашите евроатлантически партньори. Демонстрирайки сила, решителност, а всъщност страхът му блокира процеса като го прехвърля на парламента. Към днешна дата е ясно, че Петков не може да придвижи нищо, свързано със Северна Македония и Албания напред. А бяга в стрес и уплах криейки се зад парламента.", обясни Борисов.

Борисов: ГЕРБ ще търси разговори за бъдещо управление, базирано на конкретни принципи

ГЕРБ ще търси разговори с други партии за бъдещо управление по конкретни принципи. Четете тук >> https://bntnews.bg/news/gerb-shte-tarsi-razgovori-s-drugi-partii-za-badeshto-upravlenie-po-konkretni-principi-1198635news.html

Публикувахте от "По света и у нас" - новините на БНТ в Петък, 17 юни 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега