Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бойко Борисов: ГЕРБ ще иска касиране на изборите

Когато ГЕРБ бие, бие и ПЕС
Бойко Борисов: ГЕРБ ще иска касиране на изборите

За първи път в историята, днес ние печелившата партия ще пуснем жалба за касиране на изборите. Мотивите ни са грубото погазване на закона в деня на размисъл, заяви лидерът на ГЕРБ на извънредна пресконференция.

За първи път в историята, днес ние печелившата партия ще пуснем жалба за касиране на изборите. Мотивите ни са грубото погазване на закона в деня на размисъл, заяви лидерът на ГЕРБ на извънредна пресконференция.

„Надяваме се КС да се произнесе бързо. В конфигурацията, в която са 4-те партии в парламента не би било възможно да се направи стабилно правителство“, коментира още Борисов.

"Ако президентът даде мандат на ГЕРБ ще предложа правителство на малцинството, защото съм длъжен на над 1 милион българи, които гласуваха за нас.  Знам, че няма да го гласуват в НС, но ние сме длъжни пред българите", заяви Бойко Борисов.

По думите му, ако има нови избори, ще забрани на всеки, свързан с ГЕРБ, да кандидатства в обществени поръчки за печатане на бюлетини. Повод за това стана скандала с бюлетините в Костинброд.

Нямаме никакво съмнение за категоричната победа за първи път в новата история на ГЕРБ, каза още Борисов. Той благодари на всички симпатизанти на партията, които я подкрепиха. За пръв път в новата ни история политическа партия да е отново победител на парламентарни избори, посочи той.Първото място на ГЕРБ е истинската оценка за тези четири години, глас народен, глас Божи. Както и да гледам резултатите, 97 е повече от 84 - и наобратно, и три пъти да ги гледам, заяви Борисов, като визира резултата на „Коалиция за България“.

Лидерът на ГЕРБ показа и разпределение на гласовете по възраст. Техните „млади хора“, които гласуват за тях, са след 60 години, коментира той.Зле сме при хората с основно образование, още по-зле сме, където е по-ниско от основно образование, там категорично ни побеждават със 17% срещу 40%, обясни Борисов. По принципа етническа принадлежност най-добре сме при българите и турците, отчете Борисов. По тип населено място, за София, където се срещнах челно с лидера на ПЕС Сергей Станишев, сме ги победили 37.7% на 22.4%, изтъкна още Борисов и допълни "когато ГЕРБ бие, бие и ПЕС".

Лидерът на ГЕРБ отчете победа на партията си и в областните и в големите градове. С една дума - 97 на 84, завърши той.Борисов заяви, че българите в чужбина - САЩ, Европа, Русия са едно към 4-5 в полза на ГЕРБ. Само в Турция са повече гласувалите за ДПС. Тези хора не искат друга партия освен ГЕРБ, която остана първа политическа сила, коментира Борисов прогнозите на социолозите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега