Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бойко Борисов осъди Мая Манолова за обида

Бойко Борисов осъди Мая Манолова за обида

Борисов твърди, че тези думи били "унизителни и обидни за него, възприел ги "изключително тежко, накърнена била личната му чест и достойнство".

Бившият премиер Бойко Борисов е успял да осъди лидера на "Изправи се БГ" Мая Манолова за 10 хиляди лева, плюс дължимата лихва и разноските по делото, съобщава "24 часа". 

Борисов е успял да докаже, че на 01.11.2019 (тогава все още действащ премиер) в ТВ предаване, както и в публикация във Фейсбук, Манолова "изнесла обидни думи и изрази по отношение на Борисов, а именно: Тази сутрин във вашата телевизия беше един арогантен човек, който избълва редица клевети, обиди и грозни внушения. Срам ме е заради него, срам ме е, че това е човекът, който ни представлява пред света". 

Борисов твърди, че тези думи били "унизителни и обидни за него, възприел ги "изключително тежко, накърнена била личната му чест и достойнство". 

В същото предаване Манолова обвинила Борисов и в престъпление, което съдът отсъдил като клевета, а именно, че той е човекът, пуснал братя Галеви на свобода. Софийският градски съд смята, че Манолова е извършила "противоправно" деяние и е оклеветила Борисов.

Решението подлежи на обжалване.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега