Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бойко Борисов: Северният обход ще стане готов, когато се върнем /Видео и снимки/

Бойко Борисов: Северният обход ще стане готов, когато се върнем /Видео и снимки/

Според Борисов се задава финансов апокалипсис, на който пазарите ще ни ударят страшен шамар. "Бързо трябва да се режат разходи, защото процедурата за свръхдефицит ще се задейства. А тя е - колкото повече си похарчил, толкова внасяш и в Брюксел".

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Бургас днес. Първа точка от визитата му е инспекция на Северния обход, за да провери докъде са стигнали строителните дейности. На място пред журналисти той коментира, че обектът е така, както са го оставили.

"Хората виждат, че е така, както го оставихме, а трябваше съвсем малко усилие - да го боядисат, да му сложат мантинелите и за сезона да работи. Километрични опашки, губене на време, нерви, катастрофи, безхаберие - това е. Разбраха, че днес идваме и се раздвижиха с едно багерче и три-четири работници. Вече 2 години ще стане, истински очаквах да ни покажат как се строи правилно и бързо. Те дойдоха с обещанието за 4 магистрали на година, за 3 мостове и 4 тунели. Спряха „Хемус”, спряха „Струма”, спряха Обхода на Бургас, спряха околовръстните пътища за Хасково, Пловдив, връзката за "Меден рудник"... харчат парите за други неща", коментира Бойко Борисов.


Той беше придружен от Делян Добрев, водача на листата на ГЕРБ Жечо Станков, кмета на Бургас Димитър Николов, областния лидер на партията Иван Алексиев и кандидати за депутати. Според Борисов обходът ще е готов, когато ГЕРБ се върнат на власт.

„Северният обход ще стане готов, когато се върнем. Когато фактите говорят, всички мълчат. Тук бяхме преди 6 месеца, преди година - едно и също е. Причината е безхаберието и че харчат парите за друго. Те се провалиха във всичко. Година и половина минава, а Северният обход е на същия етап. Ние щяхме да сме го направили преди 8 месеца. Щеше да работи и "Струма”, това е положението. Очаквахме да видим как се строи правилно", добави Борисов.

По думите му зала "Арена Бургас" е в същото положение. "Най-хубата зала, прекрасно съоръжение. По същия начин година и половина стои. Световни първенства може да се провеждат тук, но така са преценили", коментира още лидерът на ГЕРБ.


Според Борисов се задава финансов апокалипсис, на който пазарите ще ни ударят страшен шамар. "Бързо трябва да се режат разходи, защото процедурата за свръхдефицит ще се задейства. А тя е - колкото повече си похарчил, толкова внасяш и в Брюксел. Аз мисля, че българите разбраха, за тая тежка зима, която се задава. Ако не бяха депутатите на ГЕРБ да се преборят за таван на цените, всичко щеше да е фалирало. Ние държим да е 10% плоския данък, но трябва да се орежат разходите. В тази кампания слушаме само за харчове. Няма да издържи бюджета. Гълъб Донев каза, че ще му трябват над 6 млрд. нов заем. Еми като говори Асен Василев, че бюджета преди 20 дни бил на излишък, аз ако бях журналист щях да попитам кой разумен човек взима заеми по 500 млрд. всяка седмица, на които да връща лихва, та да ги държи като излишък. Кой цървул взима заеми, плаща лихва, за да каже, че не му трябват", продължи Бойко Борисов.


Публикувахте от PoligrafF.net в Понеделник, 29 август 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега