Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бойко Борисов в Бургас: Не се страхувайте, а гласувайте /Снимки и видео/

Бойко Борисов в Бургас: Не се страхувайте, а гласувайте /Снимки и видео/

Навръх Благовещение, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети Бургас, където заедно със свои съпартийци, се срещна със симпатизанти на партията му. Осем дни преди предстоящите предсрочни избори Борисов призова всички да гласуват, „за да оцелеят“.

Навръх Благовещение, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети Бургас, където заедно със свои съпартийци, се срещна със симпатизанти на партията. Осем дни преди предстоящите предсрочни избори Борисов призова всички да гласуват, „за да оцелеят“. 


„Преди всичко искам да изкажа пожеланията си за този прекрасен празник. Благодаря на патриарха, че за всичко направено от нас, намери време да ни даде благословията си и ни пожела успех. Както се казва, без Господ нищо не може да се направи, затова и ние сме вярвали и подкрепяли религията. Честитя и на мюсюлманите техния празник, който започна преди ден-два. Реставрирали сме стотици църкви, манастири и джамии. Работим прекрасно с всички етноси“, започна Борисов словото си в препълнения Дом на Нефтохимика в Бургас. Заедно с него пред насъбралото се множество застанаха кметът на Бургас Димитър Николов, областният координатор на ГЕРБ Иван Алексиев и водачът на бургаската листа за предстоящите парламентарни избори Жечо Станков. На сцената се качиха също всички кандидати за народни представители от листата на 2 МИР – Бургас. 


Той не пропусна да се заяде с лидерите на „Продължаваме промяната“ Асен Василев и Кирил Петков. „Асен метро между Казанлък и Стара Загора щеше да прави. Кирил говори за 50 милиарда инвестиции. Те не могат да си ги представят тези 50 милиарда. Лъжат, а услужливите медии си траят. Да не забравяме и за четирите магистрали, трите моста, петте тунела. Ако аз бях от Бургас всеки ден щях да съм на протест и да питам защо пътят (за Сарафово) за две години нищо не се направи? Срам, готов път стои така. Най-голямата зала в България стои готова последните 2 години. Музиката не могат да пуснат. Защо и кой направи така, че да се страхувате да питате“, каза Борисов. 


„Снощи имаше протест пред президентството. Минах да го видя, нито една медия не го отрази, а имаше 500 души. От какво се плашите? Бойко Рашков, в крайна сметка, арестува мен, а не вас. Защо, мили мои, се плашите?“, продължи словото си Борисов. 


„Не ви агитирам да гласувате за нас, а да гласувате, за да оцелеете. Сами трябва да отидете до урните и да гласувате. Последните две години бяха не просто един лош сън, но и докараха много последици. Всички знаят, че само ние можем“. В края на речта си Борисов похвали и колегите си, които ще се борят за място в Народното събрание. 

„Имаме страхотна листа. Имаме много четящи, риболовци, рибари, млади, стари. Това, което сме обещали, ще го изпълним. Няма да допуснем вдигане на данъците. Минали сме през много кризи, ще минем и през тази“. 


Публикувахте от PoligrafF.net в Събота, 25 март 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега