Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Ако махнат Кирил и Асен, ПП става много приятна партия за коалиция

Борисов: Ако махнат Кирил и Асен, ПП става много приятна партия за коалиция

"Шест месеца по толкова много пари – близо 150 милиона на месец, откраднаха чрез посредници. Просто, ако и този път българите са наивни и Господ няма да ги спаси", посочи Борисов.

“От април досега Петков и Василев изсмукаха от държавата стотици милиони при действащ договор с “Газпром”, а колегите от “Да, България” се подведоха и започнаха да правят протести срещу връщането на "Газпром", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при посещението си в Кюстендил.

"Шест месеца по толкова много пари – близо 150 милиона на месец, откраднаха чрез посредници. Просто, ако и този път българите са наивни и Господ няма да ги спаси", посочи Борисов. 

"Много хитро Асен Василев вчера се възползва, като каза какво лошо е, ако "Газпром" даде евтин газ. Ама чакайте, бе! 6 месеца по толкова много пари, близо 150 млн. на месец открадна чрез посредниците, да купувате газта от "Газпром"", заяви още лидерът на ГЕРБ пред журналисти. 

""Газпром" след година-две ще ни осъди и ние не само, че не сме получили газа - ние ще го платим, а в същото време сме го платили пак на посредниците. Разбирате ли врътката? Около 800 милиона евро ще ни осъдят, защото Асен Василев така са се месили с Петков, че да могат да ни осъдят. Единственото правилно решение тук е да договорят това количество. ГЕРБ сме категорични: 100 процента диверсификация", заяви Бойко Борисов. 

"Ако махнат Кирил и Асен, ПП става много приятна партия и може да се коалираме с тях, ако ДБ махнат някой и БСП махнат някой...", коментира Борисов.

Публикувахте от Boyko Borissov в Понеделник, 15 август 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега