Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов иска избори 2 в 1 на 25 май

Борисов иска избори 2 в 1 на 25 май

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов поиска предсрочни избори за парламент заедно с евровота на 25 май.

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов поиска предсрочни избори за парламент заедно с евровота на 25 май. Това стана, след като за втори пореден ден парламентът не работи поради липсата на кворум заради отсъствието на депутатите от „Атака”, което пък провокира народните представители от опозицията да не се регистрират с изключение на лидера им и Ивайло Московски.  

"Аз съм в парламента и съм се регистрирал. ГЕРБ е първата политическа сила след изборите и по Конституция първата партия предлага правителство, ако не може да събере кворум, дава на втората. С една дума, кворумът е задължение на управляващите, аз съм им обещал един глас и им го дадох, даже два, оттук нататък да излязат и да кажат ясно и точно, че „Атака” държи кворума в парламента и без нея ДПС и БСП не могат да управляват, в противен случай не виждам защо аз трябва да осигурявам на Станишев управление. Този, който не може да си събере кворум в парламента, няма право да управлява", отсече Борисов.  

Според него вече няма парламент, държавата се тресе и буксува. "Управленска немощ от страна на БСП и ДПС, главният извод е, че БСП, ДПС и „Атака” управляват заедно", коментира още Борисов. Накрая той разказа и виц на журналистите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега