Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов към театралната гилдия: Благодаря Ви, че сте духовни лидери и умеете да обединявате

Борисов към театралната гилдия: Благодаря Ви, че сте духовни лидери и умеете да обединявате

3 000 души гледаха "Вуйчо Ваньо" в интернет.

Премиерът Бойко Борисов използва социалните мрежи, за да благодари на Театър "Възраждане", които във вторник вечерта излъчиха на живо спектакъла "Вуйчо Ваньо", както и на Софийската филхармония, която отложи спектаклите си, но започна да излъчва във Facebook записи от свои предходни концерти.

Както вече Ви разказахме, театърът реши да играе представлението на празна зала, заради мерките срещу разпространението на Covid-19, според които посещението на кина и театри бе временно забранено. Вместо да отложат изцяло спектакъла по Антон Чехов, от "Възраждане" решиха вместо това да пуснат на живо в социалните мрежи своето представление. Статистиката показва, че зрителите на онлайн стрийминга са били около 3 000.

"С цялото си уважение ги поздравявам, че намериха вариант. Подкрепям Ви скъпи приятели артисти, интелектуалци, музиканти и творци. Разбирам, че търпите загуби, разбирам, че контактът с публиката липсва, но в случая не говорим за хрумка, а за епидемия. Днес на видеоконференция с колегите ми от Европейския съвет докладвахме анализи на специалисти, според които коронавирусът ще засегне над 70% от населението на Европа", написа Борисов.

Той изтъкна, че към момента у нас вече има шест случая и страната ни навлиза в същинската фаза на епидемията, която вече се вихри в Европа. "Трябва да подхождаме разумно и с отговорност както към здравето, така и към икономиката", посочи премиерът.

"Благодаря Ви, че сте тези духовни лидери, които в критични ситуации като тази, преценявате трезво, солидарни сте, направихте своя цивилизован избор в интерес на общността и видно от публиката в социалните мрежи, умеете да обединявате", написа още Борисов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега