Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Не вярвам 70 000 души да са отишли до урните за да гласуват с „Не подкрепям никого“

Борисов: Не вярвам 70 000 души да са отишли до урните за да гласуват с „Не подкрепям никого“

Такова съмнение изрази лидерът на ГЕРБ.

"Тези резултати от изборите, би трябвало да накарат всички, както ние сме се смирили, да се смирят и те", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисв, който посети църквата "Св. Игнатий Старозагорски".  

"Виждате взривове в Киев, потопиха най-личното нещо, което е направил Путин през мандата си, моста над Крим. Войната е все по-жестока и все по-страшна. Нуждаем се от правителство и парламент, затова предложихме неутрални хора", каза Борисов. 

"С голямо уважение се отнасяме към "Възраждане", и много по-лесно би се работило с тях, защото са сериозни хора. Проблемът там е идеологически, защото няма на какво да стъпим. Те са за излизане от НАТО и Европейския съюз, да не се влиза в еврозоната и да не се подпомага Украйна.", каза още лидерът на ГЕРБ. 

"Български възход и Стефан Янев са се заявили, но математически ние без "Възраждане", не можем да направим правителство, категоричен бе Борисов. 

"Ние не предлагаме коалиция, защото е невъзможно. Както нас са ни подкрепяли ДПС за Ф-16, за еврозоната и Северна Македония, така по такива политики можем да намерим единомислие и да прекараме държавата през кризата. Плана за възстановяване, законите, 5-6 неща, които с лекота тези партии биха ги подписали", заяви Борисов.

"Машините са пипани 100%. Надявам се ЦИК днес да ме опровергае и да разрешат на компютърните специалисти от всяка една партия да отидат и да видят какво става с софтуера, когато имаш кода. Само това не разрешиха, кода, за да можем да проверим колко е точен изборът. В присъствието на ЦИК, да отворят и да погледнат за да няма тези съмнения. 70 000 души да отидат до урните само за да натиснат копчето "не", не за никого, познавайки българите. Може да има 20, 50 да са, 70 000 души да отидат, колкото Стара Загора град, само за да натиснат копчето "не"", усъмни се Борисов.

Повече вижте във видеото:

Публикувахте от Boyko Borissov в Понеделник, 10 октомври 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега