Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Новата болница в Бургас е най-модерната в България /Снимки/

Обяви и кога ГЕРБ ще са готови с кандидатите си за кметове
Борисов: Новата болница в Бургас е най-модерната в България /Снимки/

От своя страна инвеститорът Семир Абумелих сподели, че в Националната онкологична болница е внесена най-модерната техника, която съществува на земното кълбо в момента.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети днес новата Национална онкологична болница "Дева Мария". Проектът се реализира от собственика на УМБАЛ "Дева Мария" - Семир Абумелих, който е бивш депутат на ГЕРБ. 

"Тук има модерен апарат, който е един от четирите в Европа от този клас. Няма семейство, което да не е поразено от този бич. И сестра ми сега е болна от рак. Затова си заслужава инвестицията. Затова дойдохме. Дай Боже да има по-малко пациенти, болни от рак! Хората в другите области трябва да знаят вече, че тук е най-модерната болница, в която може да се спасяват човешки животи", добави Борисов.

От своя страна инвеститорът Семир Абумелих сподели, че в Националната онкологична болница е внесена най-модерната техника, която съществува на земното кълбо в момента. "Тук е най-модерната техника на земното кълбо в момента, няма по-модерни машини. Кадрите ни са най-добрите лекари от България, и от чужбина... върнахме наши двама лекари от Германия и от Турция. Общата стойност на инвестицията е 83 млн. лева. Сградата не е само болница. Има към нея и общежитие за служителите.", каза още Абумелих. 


"Баща ми почина, беше онкоболен. Той взе най-доброто лечение, което имаше в света, защото имаме средства. Отидохме в чужбина, лекуваше се там. Като видях за какво става въпрос, ми стана ясно, че всичко е въпрос на организация и на желание. Резултатът е ето тази сграда - 15 000 кв. метра, специализирана само за лечение на онкоболни", изтъкна Абумелих. "Депутати от ГЕРБ помогнаха много. Благодаря и на Община Бургас за подкрепата!", добави бившият депутат.

След като разгледа модерното лечебно заведение Борисов даде коментар и по актуални теми пред журналисти. По думите му около 15 септември ще стане ясно, кои ще са кандидатите за кметове на политическата сила. "Ако ме питате за Бургас специално си е Димитър Николов", коментира Борисов. Второто име за предстоящите местни избори, което той посочи, беше това на настоящия кмет на Община Поморие Иван Алексиев.

Борисов коментира и темата с Алексей Петров. "Единственото, което съм казал, надявам се да спрат да му вдигат кокалите на човека - той осъществи логистиката, след незаконните арести, след тяхното МВР, разговор между нас не можеше да се осъществи. Физическата среща беше невъзможна, дори в парламента. Алексей Петров осигури тази логистика, за да можем да си проговорим, като важното е, че той не е присъствал на срещата, бяхме аз, Кирил и Асен", заяви Борисов.

"И тогава казахме - искаме ли за България да се опитаме да направим нещо, аз да преглътна незаконните арести, чегъртането и всичко останало, в името на по-висшите цели - България да има бюджет, план за възстановяване, Шенген, Еврозона", допълни той.Борисов коментира изказването на президента Радев за задкулисното управление от петък.


"Доколкото знам президентската институция има две основни задачи - да обединява, втората да критикува - с първата той не се справя". заяви Борисов."Не вярвам президентът да се е опитал да направи интрига за човека - той създаде логистиката. Няма човек да не знае, че ние 40 години само сме се карали, само сме спорили, били сме се в спорта", допълни лидерът на ГЕРБ.

По думите му няма нищо лошо човек, който вече го няма и се създал логистика, да може да се започне разговора. Борисов бе категоричен, че физически този разговор не е могъл да се състои. Той допълни, че са били скарани."Спекулацията, че това правителство се дължи на Алексей Петров е спекулация. Той създаде логистиката", подчерта Борисов.На въпрос говорят ли си с Кирил Петков и Асен Василев Борисов отговори също с въпрос: "Говорим си, защо да не си говорим?""По телефона аз не обичам да говоря и нямам", допълни Борисов.Той коментира скандалния случай в "Пирогов" от преди няколко дни."Ако управляваше ГЕРБ за случая в Пирогов даже министъра щеше да си отиде",  обяви Борисов.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега