Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов обяви ПП-ДБ, "Възраждане" и БСП за нова сглобка! Намекна, че ще свали правителството

Борисов обяви ПП-ДБ, "Възраждане" и БСП за нова сглобка! Намекна, че ще свали правителството

Той обяви, че в сряда ще прецени дали ГЕРБ ще продължи да подкрепят кабинета с мандата на ПП-ДБ. А голямото му разочарование идва, че на места двете формации са се обединили срещу кандидатите на неговата партия.

ПП-ДБ са трета политическа сила. Вече имаме нова сглобка - партиите, които подкрепят Путин и Русия -  ПП-ДБ и "Възраждане". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив. Той обяви, че в сряда ще прецени дали ГЕРБ ще продължи да подкрепят кабинета с мандата на ПП-ДБ. А голямото му разочарование идва, че на места двете формации са се обединили срещу кандидатите на неговата партия.

"На миналите избори в миналата неделя ГЕРБ беше пръв навсякъде. Сега се обединиха ПП-ДБ с "Възраждане", заедно с БСП и има нова коалиция, нова сглобка. Играха срещу нас на няколко места заедно от коалиции. Има платен вот на много места, например във Варна с бизнес групировките. Понеже в Банкя се познаваме хората, ПП и "Възраждане" бяха заедно срещу мен. Ще се обърна към Кирил и неговото лицемерие, където си дадох гласа за Терзиев, изнасилих партията да гласува за него, в същото време те платиха пари да ме бият в Банкя", допълни Борисов.

Хората не понасят вече лицемерие, затова е ниска избирателната активност, смята Бойко Борисов. "Или се прави коалиция като хората или подобни сглобки и шарлатански работи... аз не виждам за правилно. Има прекрасна коалиция в момента и това ще бъде лично от мен огласено. И вече съм го направил пред нашите западни партньори. Те опищяха орталъка как ние с "Възраждане" или със Слави Трифонов сме щели да избираме шеф на БНБ. Повече лицемерие няма да има", отсече лидерът на ГЕРБ.

Публикувахте от Boyko Borissov в Неделя, 5 ноември 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега