Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов откри единствения фар-скулптура на вълнолома в Царево

Борисов откри единствения фар-скулптура на вълнолома в Царево

Стотици жители и гости на Царево се събраха на пристанището в Царево за откриването на единственият по рода си фар-скулптура в света. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, кмета на Община Царево инж.Георги Лапчев и автора на статуята Павел Койчев перязаха лентата на новата атракция на Царево.

Стотици жители и гости на Царево се събраха напристанището в Царево за откриването на единственият по рода си фар-скулптура всвета.Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, кмета на Община Царевоинж. Георги Лапчев и автора на статуята Павел Койчев перязаха лентата на новатаатракция на Царево.

На събитието присъстваха още кметът на Бургас изам.председател на ГЕРБ Димитър Николов, депутата от ГЕРБ Делян Добрев, народнитепредставители от ПП ГЕРБ за Бургас Ивелина Василева, Димитър Бойчев, ИванВълков, Снежина Маджарова, Диана Йорданова, Галина Милева, кмета на ОбщинаПоморие Иван Алексиев, общинските съветници от Царево и др.

„Изключително много съм благодарен на всички, коитоспомогнаха това да се случи. Най-вече на г-н Борисов и г-н Цветанов заподкрепата, която оказаха. ПП ГЕРБ дари 120 хил.лв. за направата на тазиуникална скулптура-фар, такава каквато няма никъде другаде по света. Не мога дане благодаря и на нейният автор за това, че мина през редица перипети за да сестигне дотук, ние, жителите на Царево, а и нашите гости да имаме такавапридобивка. Още веднъж - Благодаря Ви!” – заяви кметът на Царево инж.ГеоргиЛапчев. Той подари лично на всички гости по една монета за спомен със герба наобщина Царево.        

„Вместо да да даваме пари за билбордовеи рекламни клипове, ние вложихме 120 хил. лв. в този уникален фар-скулптура,единствен в света. Този фар е важен и за рибарите, когат се връщат от бурнотоморе. Това е нашата предизборна кампания - правим нещо, което хората ще могатда видят и след изборите, даваме пари за църкви, параклиси.”, заяви лидърът наГЕРБ Бойко Борисов при откриването на съоръжението в Царево.        

„Мисля че съм на достатъчно високониво, че да не си позволя да направя скулптурата нито царица, нито богиня, атракийка – реплика на фигурите от Свещарската могила.”, сподели автора наскулпурата Павел Койчев пред събралото се множество. Водосвет отслужи отец Стоян от Царево, а празничнотонастроение поддържаше общинският духов оркестър. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега