Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: ПП да бъдат по-внимателни в изказа, иначе може да отидем на избори

Борисов: ПП да бъдат по-внимателни в изказа, иначе може да отидем на избори

"Законодателните промени се правят и с подкрепата на ГЕРБ и ДПС", каза в Шумен Бойко Борисов

На предизборна среща в Шумен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира вчерашната конференция на "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) в парламента.

„Вчера гледах страхотния възторг на колегите от „Продължаваме промяната“ и истински се забавлявах, защото броих, броих, броих – от 240 бяха около 30-ина човека. Хем им казах, че много важно нещо в политиката е математиката, аритметиката. Ако не сме ГЕРБ и ДПС, как ще застанат да кажат "ние сме успешни"? Как ще си припишеш 62 промени благодарение на 30 депутата, ако не са ГЕРБ и ДПС?“ попита Борисов. 

На брифинг в народното събрание съпредседателят на парламентарната група на "Продължаваме промяната - Демократична България" Кирил Петков заяви, че 62 от 66-е реформи, които са си били заложили за тази пленарна сесия, са се случили".

"Тази самоувереност ме забавлява, защото в интерес на истината законодателна програма направихме заедно двете партии, а ДПС я подкрепиха. Както и конституционните промени. Нашите юристи работиха с техните и след това с Кирил Петков се разбрахме за тайминга или времето, по което законодателно да бъдат приети и го изпълнихме в пълния му размер. Логично е да се каже, че заедно сме ги направили тези промени, но да кажеш "ние ги направихме" е нагло и просто не е вярно. Ако не се коригирате, предстои нов вот и ще ви строим пред нашата стая, ако искате. Ако не искате, ще отидем на избори. Да бъдат малко по-внимателни в изказа, защото ние сме честолюбиви, първа политическа сила сме“, заяви Борисов в Шумен.  

Той каза още, че най-важното в правенето на политика е да гарантираш освен идеи и хора, които да ги изпълнят, и осигуряването на финансиране. Борисов се обърна към кандидата на ГЕРБ за кмет на Шумен и присъстващите в залата с думите: „Ако станеш кмет, ангажиментите за стадиона, за хиподрума остават. Ако не станеш кмет, ще дойдат след няколко години да се молят да станеш кмет, защото пред очите ми провалиха много неща в държавата“. 

Източник: БТА
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега