Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Ротацията не е на всяка цена, ще се случи с мандата на ГЕРБ-СДС

Борисов: Ротацията не е на всяка цена, ще се случи с мандата на ГЕРБ-СДС

Според Борисов министерствата на транспорта, на регионалното развитие, на икономиката, на образованието, на културата работят много добре.

Ротацията ще се случи, но тя не е на всяка цена, заяви в кулоарите на Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. И това ще е с мандата на ГЕРБ-СДС. Нали не си представяте да ходят ГЕРБ с празен мандат и след това Денков  или Мария Габриел да се върне с друг, нали не си представяте да се унижим така, обясни лидерът на ГЕРБ.

Борисов добави обаче, че нищо не е на всяка цена в живота, включително и ротацията. Има подписано споразумение, ГЕРБ се придържаме към него, припомни Борисов.

"Аз имам увереност, че ротацията ще се случи, но всеки ден чувам нови претенции и затова сега връщам темата към регулаторите – защо не бяха сменени, когато имаха мнозинство при управлението на четворната коалиция - "Продължаваме промяната", Демократична България", БСП и "Има такъв народ"". попита председателят на ГЕРБ. И уточни, че той нямал отговор.

Според Борисов министерствата на транспорта, на регионалното развитие, на икономиката, на образованието, на културата работят много добре. Така че има работещи министерство и затова казахме, че когато има анализ, седнем да говорим, тогава ще ви информираме, обобщи той. Като допълни, че предстои много сериозен разговор включително и за земеделието. 

За готвената визита в САЩ на премиера Николай Денков и делегация посочи, че не знае конкретика, но Денков му е писал и предстои да се видят.

"Аз не се разпознавам в думите на премиера от вчера, че някой се опитва да вземе позиции, които не му се полагат", уточни Борисов. "Казах само, че има разточителство с летенето на самолети, че президент и премиер трябва да отидат при президент, държавен секретар", обясни той. "Министрите, които прочетох, че ще ходят, бяха преди 1-2 седмици там", продължи политикът. 

По думите му това, което е трябвало да се направи, за да има успешно посещение, е свършено в парламента. "Единственото, за което предупреждавам - колегите да не си преписват това, което Народното събрание е свършило с ядрените реактори, с ядреното гориво с оръжейната помощ за Украйна, по правосъдната реформа, промените в Конституцията", подчерта председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС. 

"Надявам се, когато отидат, това да го чуем публично и да го изговорят и там", добави той.

Според Борисов фирмите в София, които са редели жълтите павета, правили са ремонти, са работили срещу бившия вече кмет Йорданка Фандъкова с лошо свършената работа. "И се оказа, че сега Терзиев( Васил) е невинен, а същите тези фирми са ни правили проблем с жълтите павета", коментира той. По думите му новите управляващи в столицата сега ще си изберат фирмите и „ще гледаме сеир“. "Същите тези фирми направиха Борис Бонев и другите известни – с жълтите павета, с „Граф Игнатиев, с тези ремонти на ремонтите", смята Бойко Борисов.

Източник: БТА
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега