Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов се закани да уволни шефа на Агенцията по горите заради казуса с дюните

Борисов се закани да уволни шефа на Агенцията по горите заради казуса с дюните

Премиерът Бойко Борисов вероятно още днес ще уволни шефа на Агенцията по горите. Това заяви самият той пред Нова телевизия.

Премиерът Бойко Борисов вероятно още днес ще уволни шефа на Агенцията по горите. Това заяви самият той  пред Нова телевизия. Реакцията му идва по повод скандалната сделка за продажба на дюни край Несебър за строителство на жилищен комплекс.

Премиерът настоя за създаването на анкетна комисия, която да разгледа всички подобни сделки от 2003 година насам. Според Борисов тогава ще стане ясно, че такива сделки, направени при предишното правителство, са стотици хиляди.

„В анкетната комисия да има само един представител на ГЕРБ и тя да работи под наблюдението на медиите и неправителствените организации”, призова Борисов. „В тази анкетна комисия искам да се разгледат всички сделки и особено тези на брат му на Станишев. Да видим новата афера „Батко и Братко”, заяви Борисов.

Припомняме, че министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова отмени разрешението за строеж в кв. „Черно море“, Несебър, местност "Кокала".  Тя представи резултатите от направената от Дирекцията за национален строителен контрол проверка. Според тях, разрешението е издадено в нарушение на разпоредбите на Закона за устройство на територията, каза регионалният министър. Не е изготвен технически проект за целия обект.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега