Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Ще използваме първия мандат за съставяне на правителство с наш премиер

Борисов: Ще използваме първия мандат за съставяне на правителство с наш премиер

Според него президентът Румен Радев е абсолютно прав, че „страхът и дребните игрички на партиите са безотговорност и за подобни хора няма място в политиката".

ГЕРБ-СДС ще използва първия мандат за съставяне на правителство с техен премиер. Това обяви лидерът на партията Бойко Борисов. И допълни, че имената на кандидат-министрите ще бъдат обсъдени с всички парламентарно представени партии.

"Избори през август, без приет бюджет са катастрофа.", заяви Борисов.

"Ще предложим безпорен премиер. Ще го направим в парламента пред лидерите на всички партии.", категоричен бе Борисов.

"Всеки отговорен политик, всеки който взима заплата за тази работа, не може да остави парламента да работи един месец, без да произведе нещо. Не можем да оставим хаосът в държавата да продължи. Виждате - нечувана инфлация, миграция, обедняване, хаос, катастрофи, убийства, грабежи. Абсолютно никаква перспектива пред България след двете години...", заяви той.

Според него президентът Румен Радев е абсолютно прав, че „страхът и дребните игрички на партиите са безотговорност и за подобни хора няма място в политиката".

Лидерът на ГЕРБ се обърна и към втората по големина парламентарно представена партия - ПП-ДБ. „Слагаме на масата програмата, приоритетите, приемлив премиер и правим правителство. Категорично сме решени да го направим, каквото и да ни струва това. Ние не можем повече да разделяме на добри и лоши партиите в парламента. Всички те са излъчени от българския народ и ще се съобразим с това.", обясни Борисов. 

"Изостанахме във всичко. Затова нашият премиер ще е човек, който ще може да изведе икономиката, индустрията, модернизацията, в посока, в която всички очакваме",  каза лидерът на ГЕРБ-СДС.

"Лесно беше на г-жа Нинова да каже, че от нас зависи съставянето на правителство. Толкова лесно ще ѝ после да каже, че заради Борисов е така. Две години бях оправдание за некадърността на всички. И всички се провалиха във всички сфери. Затова слагаме мандата на масата, търсим отговорните партии. Много умувахме какъв пасив ще отнесе партията. Но който го е страх от мечки, не ходи в гората", коментира Борисов относно решението на ръководството на ГЕРБ.

Публикувахте от Boyko Borissov в Вторник, 9 май 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега