Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Слави Трифонов се подигра на избирателите си

Борисов: Слави Трифонов се подигра на избирателите си

"Какво ще се случи следващите месеци, отново ще се дадат едни 50-60 милиона за избори".

Премиерът в оставка Бойко Борисов побърза да коментира предложението на Слави Трифонов за министър-председател. Припомняме, че тази сутрин лидерът на "Има такъв народ" сподели във "Фейсбук", че ще предложи световната шампионка по шахмат Антоанета Стефанова за премиер, но тя на секундата ще върне мандата, заради липса достатъчно депутатски места.

 "Никой не оспорва световните титли по шах. Тук става въпрос за спорта, наречен управление и политика. Ще се радвам Слави Трифонов да отиде да си вземе мандат. Да обясни какво ще прави, кои министри ще сложи и защо не може със 165 депутати да управлява", каза Борисов при онлайн включване във "Фейсбук". 

"Слави Трифонов излъга хората. Той няма да предложи кабинет. Ние сега като от пещерата, добре, че има "Фейсбук" да разберем какво ще прави. Едно съобщение и ние трябва да си правим изводите. Ние сме вече граждани. Искаме този, който ще ни управлява да излезе и да каже. Или пък играят с (Румен) Радев някаква игра, за да държат държавата в хаос. Това е подигравка с избирателите им. Не знам, по-нормално от това да излезеш и да кажеш какво правиш... Сега ще има още два месеца шикалкавене. 

Ние им предложихме мажоритарния вот. Какво ще се случи следващите месеци, отново ще се дадат едни 50-60 милиона за избори. Общо ще станат 200 (с изборите от април). Вместо тези пари да бъдат дадени на хората, ние ще търсим абсолютно мнозинство за някого“, заяви премиерът Бойко Борисов.Никой не ги кара да бягат – страхливец е този, който със 165 депутата казва, че не му достигат", каза още Борисов.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега