Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Вотът беше важен за нас, за да довършим реформите

Борисов: Вотът беше важен за нас, за да довършим реформите

"Хората оцениха, че запазихме най-ниските данъци, дадохме много пари на земеделието, отделихме и повече за здравеопазването. Този вот беше важен за нас, за да довършим реформите", това заяви премиерът Бойко Борисов

"Хората оцениха, че запазихме най-ниските данъци, дадохме много пари на земеделието, отделихме и повече за здравеопазването. Този вот беше важен за нас, за да довършим реформите", това заяви премиерът Бойко Борисов пред bTV.

По думите му резултатите от изборите са знак, че правителството трябва да продължи да работи и то сериозно. Що се отнася до упреците за провеждането на изборите, премиерът коментира, че при първи тур се е търсело спестяване от парите на данъкоплатеца, а на втори тур се е гласувало много бързо.

"Вчера като видяхме парите за следващата година всички министри щяха да получат инфаркт, защото трябва да правим повече с по-малко пари", заяви Борисов.

За министрите оттук нататък ще е по-тежко, но за хората ще е по-добре. Даваме с 50 милиона повече за образование, парите за здравеопазване са рекордни. По болниците заварихме огромни дългове, които поизчистихме, така че сега още повече ще се усетят парите, които ще имат.

Премиерът похвали и общините, като заяви, че те се справят все по добре с проектите, затова държавата е отделила над половин милиард лева за кофинансиране.

Големите инфраструктурни проекти – "Тракия", "Марица", метрото, "Дунав мост" 2, "Струма", ще дръпнат около 3-4 милиарда, 20% от тях трябва да бъдат кофинансирани от държавата. На тези избори хората размишляваха глобално, затова ни гласуваха доверие, заяви премиерът. На въпрос за втори мандат министър-председателят каза, че има намерение за още един, за да се довършат реформите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега