Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БОС задържа под стража разследван за грабеж

БОС задържа под стража разследван за грабеж

Окръжен съд – Бургас задържа под стража Станислав Стефанов. Той е обвиняем по досъдебно производство за това, че на 09.12.2013 г. в жилище в гр. Бургас е отнел от 81-годишна жена 239 лв. Той взел парите от джоба й, а за да запази владението им употребил сила като я бутнал с табуретка. Стефанов е многократно осъждан в миналото.

Окръжен съд – Бургас задържа под стража Станислав Стефанов.Той е обвиняем по досъдебно производство за това, че на 09.12.2013 г. в жилищев гр. Бургас е отнел от 81-годишна жена 239 лв. Той взел парите от джоба й, аза да запази владението им употребил сила като я бутнал с табуретка. Стефанове многократно осъждан в миналото.

Бургаският окръженсъд уважи искането на Окръжна прокуратура и взе спрямо него първоначална мярказадържане под стража. Съдът прецени искането за основателно, имайки предвид събраните по време на досъдебното производстводоказателства.

За умишленотопрестъпление, в което е обвинен Стефанов, Наказателният кодекс предвижданаказание лишаване от свобода от 5 до 15 години. Съдът обърна внимание, чесамият обвиняем не оспорва извършването на деянието, а единствено размера напредмета на престъпното посегателство, за което е привлечен да отговаря.

Съдебният състав отбеляза още, че Стефанов е осъжданмногократно на лишаване от свобода. Той е бил освободен от затвора на14.11.2014 г., а на 30.11.2013 г. срещу него е било образувано досъдебнопроизводство за измама, представляваща опасен рецидив.

Деянието, за което се иска налагане на най-тежката мярка занеотклонение, е извършено на 09.12.2013 г. също при условията на опасенрецидив.

Стефанов може да обжалва определението на Окръжен съд –Бургас в срок от 3 дни, като при евентуална жалба Апелативен съд – Бургас щеразгледа делото на 19.12.2013 г. от 14 ч.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега