Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Брат затрива семейството на сестра си заради спор за имот в Ябланица

Брат затрива семейството на сестра си заради спор за имот в Ябланица

73-годишният Гаврил Петков е прострелял смъртоносно племенника си и сина му във вила в Ябланица. Малко по-късно в болница е починала и сестра му, съобщиха от МВР. По първоначални данни спор за имот между Петков и семейството на сестра му е довел до трагичната развръзка.

73-годишният Гаврил Петков е прострелял смъртоносно племенника си и сина му във вила в Ябланица. Малко по-късно в болница е починала и сестра му, съобщиха от МВР.  Сигналът за извършеното тежко криминално престъпление в семейна вила в Ябланица е подаден снощи към 22.15 часа.

По първоначални данни спор за имот между 73-годишния Гаврил Петков и семейството на сестра му / на 70г./ е довел до трагична развръзка, при която на място са загинали синът й на 51 години и 15-годишният й внук.

Малко по-късно в болница е починала 70-годишната жена, а лекари се борят за живота на снаха й – 42 годишна. Според информацията до този момент спорът за вилата започнал малко след като възрастният мъж се прибрал от Швейцария, където дълго време работел.

Той предписал вилата на племенника си с условие да го гледа. След време Петков предявил претенции към собствеността си, което довело до непрекъснати спорове между роднините.

Снощи, докато семейството на сестра му вечеряло, възрастният мъж внезапно нахлул в къщата им и открил огън срещу тях. Минути след това лумнал и огън във вилата, която е построена на около 50 м от къщата.

По първоначални данни пожарът е предизвикан умишлено – на всеки етаж била поставена газова бутилка. Огнеборците са локализирали пожара, няма опасност пламъците да засегнат къщата на роднините му.  На мястото на престъплението е извършен оглед, предприети са оперативно-издирвателни действия за  задържането на Петков. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега