Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бронз и сребро за КСТ "Поморие"

Бронз и сребро за КСТ "Поморие"

През уикенда в град Монтана за осма поредна година се проведе муждународен конкурс и открит турнир по спортни танци. Откриването на гала вечерта на турнира беше съпроводено от специалното участие на Държавна симфониета.

През уикенда в град Монтана  за осма поредна година се проведе муждународен конкурс и открит турнир по спортни танци. Откриването на гала вечерта на турнира беше съпроводено от специалното участие на Държавна симфониета. В надпреварата участваха над 45 танцови двойки от различни държави.

Елитно международно и българско жури внимателно следеше изпълненията на двойките. При най-малките деца до 9 години в клас Е, два от най-новите танцови тандема на клуба се впуснаха в надпреварата. След приключването и на последния танц сребърните медали станаха заслужен подарък за Давид Абрашев и Марта Долгушина.

Техните съотборници Борис Савов и Карина Венева за първи път излязоха на танцовия подиум и се класираха на призовото трето място. При по-големите деца до 11 години клас Е голям успех и радост донесоха на КСТ „Поморие” Дейвид Йовчев и Йоана Хараламбов. Наскоро сформираната двойка се представи достойно и завоюва бронза. При най-големите представители на Поморие бяха Добри Петров и Лора Трендафилова, които се класираха седми.

Подготовката на клуба продължава за предстоящия турнир за Купа Пловдив. Идния уикенд за столицата на северната ни съседка Румъния заминават Симеон Георгиев и Мари Никол Маркова, както и шампионите за 2012г.  Никола Илиев и Ивон Дерменджиева. В Букурещ ще се състои вече традиционен международен турнир, на който поморийчетата ще вземат участие за пръв път.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега