Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БСП одобри коалиционното споразумение, ето кои са кандидат-министрите им

БСП одобри коалиционното споразумение, ето кои са кандидат-министрите им

Корнелия Нинова е кандидатът за вицепремиер и министър на икономиката.

С пълно единодушие от 138 гласа "за" и нито един "против" и "въздържал се" съставът на Националния съвет на БСП прие без забележки споразумението за съвместно управление на България и даде мандат на председателя на БСП Корнелия Нинова да го подпише, както и с пълно единодушие бяха гласувани предложенията за членове на Министерския съвет. Това заяви пред журналисти заместник-председателят на партията Атанас Зафиров. 

 

От партията съобщиха и кои са кандидатите за вицепремиер и министри: вицепремиер и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова, министър на труда и социалната политика Георги Гьоков, министър на туризма Христо Проданов, министър на земеделието Иван Иванов. 

„Ако успеем утре да подпишем споразумението и мандатът бъде връчен през почивните дни, възможно е до края на деня в понеделник България да има ново правителство”, заяви пред журналисти Атанас Зафиров и допълни, че тече подготовка за извънредно заседание на Народното събрание именно в понеделник. 

„Ние нямаме коалиционно споразумение, имам протокол от срещи. Очаквам днес да видя коалиционното споразумение и да знам дали това, което излиза по медиите е така или са импровизация. Винаги съм се страхувал да не изглеждаме като ВМРО в управлението на ГЕРБ. Или като „Атака.”, заяви Кирил Добрев.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега