Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас е в готовност да приеме студенти от Софийския университет още тази година

Бургас е в готовност да приеме студенти от Софийския университет още тази година

Ръководството на Софийския университет "Св. Климент Охридски" посети Бургас. Кметът Димитър Николов прие в кабинета си ректора прооф. дфн Анастас Герджиков, зам.-ректори и декани на факултети

Ръководството на Софийския университет "Св. Климент Охридски" посети Бургас. Кметът Димитър Николов прие в кабинета си ректора проф. дфн Анастас Герджиков, зам.-ректори и декани на факултети. Те обсъдиха конкретни стъпки за обособяването на учебни бази и прием на студенти още тази година. Ето какво написа Николов в профила си във „Фейсбук“:

" С голямо удоволствие посрещнах в Бургас ректора на Софийския университет “Св. Климент Охридски” -  проф. дфн Анастас Герджиков, зам.- ректори и декани на факултети, за да преминем към конкретните стъпки за обособяването на учебни бази и прием на студенти още тази година! 6 години след стартирането на първоначалните ми разговори с ръководството на Софийския университет “Св. Климент Охридски”, разкриването на филиал в Бургас най-после е факт! 

През тези години се подготвяхме да създадем важна инфраструктура - Конгресен център, преобразяване на Дома на НХК и създаване на Дом за Регионална библиотека “П. К. Яворов”, а надявам се скоро и Студентски кампус, за да можем днес да покажем модерни бази за обучение на студенти.

Стартираме още тази година с магистърски програми на Богословския факултет, както и с магистърски програми - “Аудиовизуален дизайн”, “Аудиопродукция и мастеринг” и бакалавърска - “Филмова и сценична музика” на специалност “Музикални медийни технологии и тонрежисура”. Това е началото. Водим разговори и с други факултети на СУ за разкриването на техни програми и специалности, различни от съществуващите в Бургас. Ще ви информирам кои са, когато това стане факт! Благодаря на всички, съпричастни към това дело. Сериозни усилия, но си заслужават! Предстоят още добри новини!"
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега