Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас почита жертвите на пътя с автошествие

Бургас почита жертвите на пътя с автошествие

За поредна година в деня за почитане на жертвите на пътя, бургаски шофьори ще излязат на автошествие. Походът ще започне днес в 10.45 ч. от паркинга на магазин "Светомаркет", където на пешеходната пътека преди две години загуби живота си Валя - 12-годишно момиче от Бургас.

За поредна година в деня за почитане на жертвите на пътя, бургаски шофьори излизат на автошествие. Походът ще започне днес в 10.45 ч. от паркинга на магазин "Светомаркет", където на пешеходната пътека преди две години загуби живота си Валя - 12-годишно момиче от Бургас.

Шествието ще започне с поставяне на цветя в памет на Валя. След това организаторите са подготвили демонстрация от автопилоти. Професионалните състезатели ще покажат на всички как са пригодени техните автомобили за състезанията и високите скорости и ще обяснят на участниците и гостите защо личните автомобили не трябва да се използват за гонки и високи скорости. 

След демонстрацията, организаторите канят всички да се присъединят към автошествието, което ще се движи по организиран маршрут. В него ще се включат и Илия Царски - АСК “АВТОЦАР”, Ивайло Петков и Димитър Пенчев- АСК “ИВКО МОТОРС”, Радко и Петъв Петрови и целият клуб на АСК “ВРОМOС - ЖАКЕН”.

Организаторите от Сдружение „SOS-ПТП“ и Фондация „Безопасни улици от Валя“ канят всички желаещи от 17 часа на площада пред сградата на Община Бургас, за да се включат в пешеходно шествие по ул. Богориди. По цялото протежение на улицата ще бъдат поставени фенери в памет на загиналите на пътя.

Според статистиката на МВР за 2012 година, жертвите на пътя са 658. Броят на непълнолетните загинали е 26.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега