Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас посреща 68-та международна колоездачна обиколка на България

Бургас посреща 68-та международна колоездачна обиколка на България

Преминаването на велосипедистите през ключови улици и булеварди в града ще наложи частична реорганизация на движението и засилено полицейско присъствие! Шофирайте внимателно!

Бургазлии и гостите на града ще посрещнат днес (неделя) желязната колона от 68-та международна колоездачна обиколка на България.Участват 150 състезатели от 25 отбора от 18 държави. Организатори са Българската федерация по колоездене и КК"Черноморец" с подкрепата на отдел "Спорт" към Община Бургас. Обиколката стартира на 1 юли, четвъртък с етапа София-Пловдив. Финалът на предпоследния етап от Сливен до Бургас/110 километра/ е в неделя, между 16:50 и 17:00 часа на ул."Александровска", до сградата на Общината. Церемонията по награждаване ще започне в 17:30 часа на площад "Атанас Сиреков".  

Желязната колона ще навлезе в кв. "Ветрен" около 16:30 часа и ще продължи към финала в Бургас. Маршрутът е следният:
- надлез АМ"Тракия"- надлез "Jumbo"- кръгово бул."Ст.Стамболов"- кръстовище ул."Разделителна"- кръгово бул."Ст.Стамболов при разклона за Созопол се продължава по двете леви ленти- разклона за бул."Демокрация" се продължава по двете десни ленти- кръстовище ул."Дунав"- кръстовище бул."Сан Стефано"- кръстовище бул."Хр.Ботев"- кръстовище ул."Македония"- кръстовище ул."В.Левски"- кръстовище ул."Княз Борис"- кръстовище ул."Сливница"- кръстовище ул."Фердинандова"- кръстовище бул."Иван Вазов"- кръстовище ул."Александровска" - покрити плочки- финал около 17:00 часа пред Община Бургас.

Преминаването на велосипедистите през ключови улици и булеварди в града ще наложи частична реорганизация на движението и засилено полицейско присъствие! Шофирайте внимателно!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега