Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас посреща Gravity Co. в новооткрития Groovy Music Club

Бургас посреща Gravity Co. в новооткрития Groovy Music Club

Бургас посреща Gravity Co. в новооткрит клуб за музика на живо Groovy Music Club. Клубът се намира на улица "Александровска" 59, срещу Безистена и ще бъде официално открит този петък.

Бургас посреща Gravity Co. в новооткрит клуб за музика на живо Groovy Music Club. Клубът се намира на улица "Александровска" 59, срещу Безистена и  ще бъде официално открит този петък.  "Идеята бе да направим едно кътче, в което да опитаме да запазим добрия вкус и ценностите, които толкова ни липсват в момента", споделя Михаил Куцев.

След премиерата на новия си сингъл в София, Gravity Co. ще представят ApeMan и в Бургас, на 7-ми април.  ApeMan е парче, непосредствено предшестващо появата на четвъртия студиен албум на групата след близо шест годишна пауза. "Песента е мощна, директна и има фантастична, запомняща се бас линия. Типичният за нас електро момент се допълва с изявен китарен риф на припевите. Вокалите са изключително заразителни, чуеш ли ги веднъж веднага се закачаш. Няма излишни въведения и отклонения от  основната идея. Избрахме я за сингъл преди излизането на албума, защото смятаме, че най-добре илюстрира новата посок, в която сме поели", споделят от бандата.

Текстът, както и на всички останали парчета от 2006-та досега, отново е дело на Борис Чеширков. В него е разказана класическата история за д-р Джекил и мистър Хайд, пречупена през призмата на 21-ви век. Представена е неравната борба на по-доброто ни АЗ с тъмната, подвластна на заобикалящия ни материален свят страна. Концертът е с начален час 22.00 ч.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега