Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас посрещна по шампионски "златната" Стефани Кирякова /снимки/

Бургас посрещна по шампионски "златната" Стефани Кирякова /снимки/

Стотици дойдоха пред Общината да видят на живо олимпийската шампионка

Олимпийският шампион с националния ансамбъл от Игрите в Токио Стефани Кирякова се завърна в родния си град Бургас. Тя беше тържествено посрещната от кмета Димитър Николов, председателя на ОС проф. Севдалина Турманова, зам.-кмета Култура, туризъм и спорт Диана Саватева, състезателките от СКХД "Черноморец", чийто възпитаничка е, десетки журналисти, граждани и гости на града. 
След тържествените речи стана ясно, че Стефани Кирякова ще бъде предложена за Почетен гражданин на Бургас. За тази цел ще трябва да бъдат събрани поне 1000 подписа.

След церемонията "златното момиче" раздава автографи на специално отредена за това шатра в близост до Община Бургас. "Нямам думи да опиша колко съм щастлива да бъда в Бургас, откъдето започна всичко. Въпреки, че Олимпийските игри бяха в другия край на света, аз носих Бургас в сърцето си", каза щастливата олимпийски шампионка. Тя подари на кмета Николов "нещо малко и символично" от Токио - талисмана на Олимпийските игри. От своя страна градоначалникът обеща, че подаръкът ще бъде поставен на видно място в Общината. 

Сред най-щастливите на не само на церемонията, но и в живота през последните седмици е бащата на Стефани - Радослав. Той сподели и каква, според него, е тайната на успеха: "Стефани е израснала в християнско семейство, с библейски ценности. Пътят до Олимпийските игри не беше никак лесен, всички момичета преминаха през много трудности, но вярата в Христос ни даваше сили. Тя помагаше на Стефани да се бори и да стигне до победата. Изживяхме изключително щастливи и радостни мигове. Чудото Божие стана и победата беше наша". 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега