Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас приема облика на рокаджийски град в събота

Бургас приема облика на рокаджийски град в събота

Тази събота Бургас за пореден път приема облика на рокаджийски град с второто издание на Фестивала на младите поп и рок банди.

Тази събота Бургас за пореден път приема облика на рокаджийски град с второто издание на Фестивала на младите поп и рок банди. На 27 април от 17.00 часа в залата на НХК пред бургаската публика ще изригнат над 10 групи, готови да бомбардират с качествен поп и рок своите фенове.

Във второто издание на рок феста ще вземат участие In Menace, Vortex, Шантаж, Blazerinte, Escape, No Station Station, Росица Георгиева, Nightbirds, Chained Rose, Next Chapter, Bad Century. Организатор на събитието е Община Бургас, а съорганизатори са Фондация „Пламен Ставрев“ и група „Горещ пясък“.

За втора поредна година бургаските поп и рок банди ще покажат, на какво са способни, и ще защитят славата на Бургас като най–раждащия таланти град. Не пропускайте музикалния фест, който ще ви потопи в уникалната атмосфера на поп и рок музиката. На прага на горещия летен сезон, това музикално предизвикателство е чудесна възможност за допълнителна доза добро настроение и превключване сетивата на вълна „горещо лято“.

Събитието е с вход свободен и се осъществява в подкрепа кандидатурата на град Бургас за Европейска столица на културата през 2019г.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега