Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас приема първите годишни комедийни награди

Бургас приема първите годишни комедийни награди

Всеки един от финалистите ще получи 20 минути, за да демонстрира на журито отрязък от шоуто, с което се е кандидатирал

За пръв път в България предстои да бъдат връчени годишните награди за стенд-ъп комедия - "Golden Mic Stand-up Comedy Awards". Събитието ще отличи най-добрите професионални стенд-ъп комедианти, като един от тях ще си тръгне с 31-сантиметрова златна статуетка, с приблизително тегло от 2 кг, изработена от същите материали и със същата технология, с която се изработват и "Оскарите". 

Оценката на артистите ще се състои в няколко етапа, като за да гарантират обективност на събитието, фондацията организатор, както и всички свързани с нея лица, няма да бъдат част от журито, което ще връчи наградата. Тазгодишното издание на събитието ще се проведе в периода 29-31 юли в гр. Бургас, като домакин ще бъде лятната сцена на HashtagPAVILION, разположена непосредствено до бургаския мостик.

"14 души ще бъдат финалисти на събитието, като финалите ще се състоят на живо. На 29-ти и 30-ти юли, всеки един от финалистите ще получи 20 минути, за да демонстрира на журито отрязък от шоуто, с което се е кандидатирал. В началото на юли ще има жребий, за да се определи точно в колко часа ще излизат претендентите. Всяка вечер финалите ще бъдат с продължителност 4 часа", коментира за PoligrafF.net Георги Илиев, който е сред организаторите на събитието. Журито ще се състои от трима души, които са изключително популярни лица от родния шоубизнес. Техните имена ще бъдат обявени официално до дни. 

Наградите "Golden Mic Stand-up Comedy Awards" няма да бъдат просто отличие за най-голяма смешка. Те ще задават посоката на развитие през предстоящите години и ще стимулират новаторството. Ще поставят фокуса към актуалните за обществото теми и ще водят до смислена, конструктивна промяна през годините.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега