Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Burgas Skate Open събира майстори на дъската от 8 държави

Burgas Skate Open събира майстори на дъската от 8 държави

Съботата и неделята са запазени за същинското състезание, което ще се проведе в най-добрия скейт парк у нас – „Изгрев“ - Бургас

Броени дни след дебюта на този спорт на олимпийски игри, Бургас отново ще е домакин на единственото международно състезание по скейтбординг в България. То ще се проведе в дните от 13 до 15 август. В предстоящото седмо издание на Burgas Skate Open ще се включат майстори на дъската от България, Румъния, Сърбия, Гърция, Аржентина, Чехия, Колумбия и Израел. 

В петък, 13 август, ще се проведе предварителната част на турнира. Между 15.00 и 20.00 часа на площад „Тройката“ скейтърите ще излязат за демонстрационно шоу. Много музика и атрактивни трикове ще спрат дъха на публиката, вдигайки адреналина за основната атракция през уикенда. Съботата и неделята са запазени за същинското състезание, което ще се проведе в най-добрия скейт парк у нас – „Изгрев“ - Бургас.

В надпреварата за призовите места ще премерят сили предимно скейтбордисти от България, както и няколко чуждестранни гости. Осигурен е награден фонд, който да стимулира участниците да дадат най-доброто от себе си. Състезателната част ще започва в ранния следобед и ще приключва до 20.00 часа. За настроението на участници и публика ще се грижи диджей.Тазгодишното издание на Burgas Skate Open отново ще има съпътстващи културни събития. На 13 август, от 20.00 часа, ще бъде открита фотографска изложба с най-атрактивни фотоси на скейтъри в градска среда, а в последния ден – 15 август – младежкото международно събитие ще завърши с прожекция на скейт филм, клипове и атрактивни кратки видеа . Киновечерта ще стартира в 21:30 часа.Допълнителна информация за събитието ще откриете в неговата фейсбук страница.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега