Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас спортува в подкрепа на Натали

Бургас спортува в подкрепа на Натали

Тази събота, 21 май, Бургас ще спортува в подкрепа на малката Натали. В Спортен комплекс "Славейков" ще се проведе благотворителен спортен турнир по футбол и волейбол.

Тази събота, 21 май, Бургас ще спортува в подкрепа на малката Натали. В Спортен комплекс "Славейков" ще се проведе благотворителен спортен турнир по футбол и волейбол. Записванията за състезанията ще продължат до петък, като желаещите да участват трябва да сформират отбори от по 6 човека и да подадат заявка, изпращайки лично съобщение на Facebook страницата "Да помогнем на Натали".

Самият турнир ще се проведе между 12 и 18 часа в събота. Индивидуалната такса за всеки от играчите е 5 лева. Събраните средства ще послужат за предстоящото лечение на детето в Украйна. Организаторите апелират бургазлии и гостите на града да се обединят и заедно, като отбор, да помогнат на Нати също да направи така мечтаните стъпки към детските игри и забавления.

Натали е с диагноза Детска церебрална парализа. От 5-годишна възраст провежда ежедневна интензивна рехабилитация, която продължава и до днес. Сега на момиченцето му предстои рехабилитация в Украйна в „Международната клиника за лечение на ДЦП“. Стойността на необходимото лечение е 10 960 евро.

Всеки желаещ да помогне на детето може да го направи като изпрати DMS Natali на кратък номер 17 777, или с паричен превод:

PayPal : help_natali@abv.bg
Банкова сметка:
BG05IORT73781006540800
BIC IORTBGSF
Титуляр: Калояна Канариева 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега